Бреговата охрана на САЩ ще води разследването за имплозията на

...
Бреговата охрана на САЩ ще води разследването за имплозията на
Коментари Харесай

САЩ и още три държави ще водят разследването за подводницата Титан, потънала край Титаник

Бреговата защита на Съединени американски щати ще води следствието за имплозията на подводницата „ Титан “. Това ще се случи благодарение на Канада, Франция и Англия, съобщи „ Асошиейтед прес “.

Дълбоководната подводница „ Титан “ с петима души на борда, която се насочи на експедиция до остатъци от кораба „ Титаник , беше открита на части след „ пагубна имплозия “ в четвъртък вечерта. Това се случи след няколко дни търсене.

Главният следовател капитан Джейсън Нойбауер от Бреговата защита на Съединени американски щати сподели, че интервенциите не престават и че са картографирали мястото на случая. По думите му, че свиканият Морски проверяващ съвет е най-високото равнище на следствие, провеждано от службата. Той не даде период, в който разледването ще приключи.

В съгласуваност с канадските управляващи не престават да се събират доказателства в пристанището Сейнт Джоунс в Нюфаундленд.

Нойбауер позволи, че проверяващите могат да насочат рекомендации към прокурорите за налагане на цивилен или наказателни наказания, в случай че е належащо.

В случая починаха основният изпълнителен шеф на компанията, която пилотира подводницата Стоктън Ръш , ританският милиардер и откривател Хамиш Хардинг , роденият в Пакистан предприемач Шахзада Дауд и неговият 19-годишен наследник Сюлеман , както и френският океанограф и прочут специалист по " Титаник " Пол-Анри Наржоле , който е стигал до останките от кораба десетки пъти.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР