Бреговата охрана на САЩ и Канада издава предупреждение преди Port Huron Float Down

...
Бреговата охрана на Съединените щати и Канада предупреждава жителите и
Коментари Харесай

Бреговата охрана на Съединените щати и Канада предупреждава жителите и посетителите да не участват в Port Huron Float Down тази неделя.

float down, ежегодно събитие, при което хората карат надути плаващи устройства надолу по реката, предизвиква осъждане от правоприлагащите органи и спасителните екипи от години поради риска, който според тях представлява за участниците.

„Високи рискови фактори като бързо движещо се течение, метеорологични условия, температура на водата, голям брой участници, липса на спасителни жилетки, консумация на алкохол и ограничени спасителни ресурси могат да създадат предизвикателни сценарии за реагиране при извънредни ситуации, които могат да доведат до сериозни наранявания или смъртни случаи“, съвместно изявление на бреговата охрана каза.

Бреговата охрана цитира инциденти при предишни събития с плаване по реката, включително удавяне на човек през 2014 г. и силен вятър през 2016 г., който отнесе 1500 души в Канада.

Тези осъждания не са спирали участниците да се присъединят към традицията. Всяка година стотици до хиляди изминават до седем мили по река Сейнт Клер от Порт Хурон до Мерисвил.

Плуващите обикновено започват пътуването около 13:00 ч. от Lighthouse Beach и завършва часове по-късно на Chrysler Beach в Marysville. В четвъртък здравният отдел издаде препоръка за забрана за плуване за Лайтхаус и четири други окръжни плажа поради нивата на E. coli.

Въпреки че бреговата охрана на САЩ и Канада осъди несанкционираното събитие, движението на лодки по реката ще бъде затворено между обяд и 19ч. за намаляване на рисковете от инциденти.

Изявлението съдържа и няколко препоръки за безопасност за тези, които решат да участват. Сред препоръките:

Носете спасителна жилетка

Вземете си водоустойчива чанта за всякакви лични вещи

Вземете гребло в случай на бързо движещи се водни течения< /p>

Кажете на някого вашите планове, включително график и планиран маршрут, в случай че бъдете обявени за изчезнали

Имате приятел, който да ви следи

Не пийте алкохол

Облечете се подходящо и използвайте плувка, която ограничава излагането на вода

Стойте близо до брега

Напишете вашето име и номер за контакт на вашето плаващо устройство

Очаква се температурите в Порт Хурон да достигнат максимум от 85 градуса в неделя. Температури на водата под 70 градуса могат да причинят хипотермия, според изявлението на бреговата охрана.

„Бреговата охрана на САЩ и Канада, подкрепяна от голям брой федерални, щатски, провинциални и местни агенции, е добре обучена , но с ограничени ресурси. Ние поемаме тази отговорност, но не можем да бъдем навсякъде", казаха бреговата охрана. „Ние разчитаме на потребителите на морската среда да се грижат един за друг, да действат отговорно, да носят спасителни жилетки и да се въздържат от консумация на алкохол, докато са на вода, за да подобрим вероятността да се върнат у дома безопасно.“

Свържете се с Джонатан Hogan на [email protected].

Тази статия първоначално се появи в Port Huron Times Herald: Бреговата охрана на САЩ и Канада издава предупреждение преди спускането на Port Huron

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР