Бразилците за първи път в сряда видяха жената, която твърди,

...
Бразилците за първи път в сряда видяха жената, която твърди,
Коментари Харесай

Обвинилата Неймар в изнасилване излезе по телевизията

Бразилците за първи път в сряда видяха дамата, която твърди, че футболната суперзвезда Неймар я е нападнал полово в хотел в Париж. Откъси от телевизионно изявление с Н. Т. Мендес Де Суза, хипотетичната жертва, се излъчи единствено един час преди Неймар да излезе на терена за другарски мач сред националния тим на Бразилия и Катар в столицата Бразилия. Интервюто пристигна откакто най-голямата спортна медия в Бразилия разгласява материал, съгласно който Де Суза признала на юристите си, че няма обезчестяване, а непринуден секс.
" Имаше експанзия дружно с изнасилването ", сподели дамата в изявление, излъчено по мрежата SBT, заяви Агенция Франс Прес. Пълното изявление е планувано да се излъчи в понеделник.
Де Суза, която споделя, че работи като модел, признава, че в началото е харесвала Неймар и желала да прави секс с него. Футболният мегазвезда X е платил самолетен билет, с цел да пътува от Бразилия и се е срещнал с нея в хотел в Париж.
" Нещата се трансформираха трагично при първата ни среща. Той беше нападателен, напълно друг от момчето, което познавах от известията. Тъй като в действителност желаех да бъда с него, си споделих: Добре, ще се опитам да се оправя с това ", описа Де Суза.
След малко целувки и глезене " той стартира да ме удря... тогава стартира да ме боли доста, и аз го помолих да спре, тъй като ме боли ", прибавя дамата в изявлението. Според Де Суза, Неймар се е извинил, само че по-късно траял да я наранява, до момента в който вършат секс.
Неймар, който упорства, че е почтен, разгласява видеоклип, в който се показва, че той е жертва на скрит план. В същото видео той разгласява и интимни известия от WhatsApp, които споделя, че е получил от обвинителката си, на които тя лежи в леглото си гола до кръста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР