Бразилското издание Netflu открои доста любопитна причина за спада във

...
Бразилското издание Netflu открои доста любопитна причина за спада във
Коментари Харесай

В Бразилия тъжат за Пауло Аутуори: Той си тръгна и Флуминензе потъна

Бразилското издание " Netflu " открои много любопитна причина за спада във формата на Флуминензе. Тя се споделя Пауло Аутуори, който неотдавна беше назначен за старши треньор на Лудогорец.

Специалистът напусна клуба на 28 май и от този момент " трикольорите " са записали пет мача без победа - 4 загуби и един еднакъв. Въпросната отрицателна серия е против Гремио, Парана, Атлетико Минейро, Фламенго и Сантос.

Пауло Аутуори напусна Флуминензе, защото не беше удовлетворен от протичащото се в клуба. Става дума за занимателните заплати и оставката на изпълнителния шеф Маркус Винисиус Фреире.

В бразилският гранд Аутуори беше състезателен шеф, до момента в който в този момент в Лудогорец е основен управител, който обаче извършва и функционалността на старши треньор. Тренировките обаче се водят от помощниците му Бруно Пивети и Антони Здравков.

Неофициалният дебют на Аутуори отпред на Лудогорец бе против Марица - 11:0. Втората част от лятната подготовка на " орлите " пък ще продължи в Австрия. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР