Бразилско регионално дерби се превърна в истинска битка между играчи

...
Бразилско регионално дерби се превърна в истинска битка между играчи
Коментари Харесай

Скандално! 9 червени картона и здрав бой на мач в Бразилия

Бразилско районно дерби се трансформира в същинска борба сред играчи на терена, вследствие на което съдията подвигна 9 червени картона. Мачът беше в град Салвадор де Баия сред тимовете на Витория (Баия) и Баия от Кампеонато Баяно.

След този преустановен мач Витория остана на 2-о място в Кампеонато Баяно с 11 точки, на 5 от водача Жуазейрензе. Европейска комисия Баия е на 5-о място с 9 точки от 5 мача.

Шестима индивида от тима на Витория Баия бяха отстранени, а срещата бешепрекратена при резултат 1:1, в миг на проявлението на петия червен картон. И защото тимовете би трябвало да бъдат най-малко с по 7 индивида, с цел да продължи срещата.

Денилсон откри резултата в 33-ата минута в интерес на Витория, само че Винисиус изравни за Баия от дузпа четири минути след началото на второто полувреме. Той отиде да чества гола пред публиката на Витория с провокативен танц, което изнерви играчите на домакините и те го нападнаха. Мелето, което се заформи, принуди съдията да покаже пет червени картона единствено в този момент- три за гостите и два за домакините.

Минути по-късно съдията изгони още двама души- по един от всеки тим, поради провокации към публиката. 13 минути преди края четвърти състезател от Витория беше изпъден, а Бруно Биспо ритна топката при опит на съперник да извърши фаула.

Съдията му подвигна и на него втори жълт, което стана червен картон. Така домакините останаха с по-малко от нужния най-малко играчи, което докара срещата до преустановяване. Сега Футболната федерация на щата би трябвало да се произнесе какво тъкмо ще се случи в проблема./ Българска телеграфна агенция

ONLY IN BRAZIL:

In the clássico between Bahia and Vitoria, 5 Vitoria players got sent off because of.......uhm, this. pic.twitter.com/YvO5NShkpj
— Seleção Brasileira (@BrazilStat) February 18, 2018
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР