Бразилският защитникът на Лудогорец Рафаел Форстър даде кратко интервю пред

...
Бразилският защитникът на Лудогорец Рафаел Форстър даде кратко интервю пред
Коментари Харесай

Форстър: Лудогорец винаги гони титлата и участие в ШЛ или ЛЕ

Бразилският бранителят на Лудогорец Рафаел Форстър даде малко изявление пред медиите в родината си, в което съобщи, че всички в отбора имат вяра в спечелването на купата, както и в продължаването в елиминационната фаза на Лига Европа. Бранителят дойде в Разград през лятото, откакто преди този момент бе играл за украинския Заря (Луганск).

" В тима сме 10 бразилци, непрекъснато сме дружно. Езикът е най-трудното нещо, с което се сблъсквам в България, само че имаме преводач. Бразилците сме съвсем половината тим, тъй че си приказваме на португалски. Затова и се приспособявам добре ", сподели той.

" Лудогорец постоянно се бори за купата, в този момент също е по този начин - водачи сме. Но също така постоянно гони положително показване в Европа - Шампионската лига или Лига Европа. Именно там се вижда цената на всеки футболист. Като получих предлагането от клуба, не се колебах - хареса ми и съм сигурен, че взех вярното решение. Знаем на какво сме способни и че сме мощен тим. Работим крепко, с цел да сме най-хубавите както в шампионата, по този начин и на континенталната сцена. В Лига Европа Брага, Хофенхайм и Истанбул Башакшехир може да са сюрпризирани от първото ни място, само че ние не сме ", сподели Форстър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР