Бразилският защитник Жеферсон заминава за Щутгарт, където ще се възстановява

...
Бразилският защитник Жеферсон заминава за Щутгарт, където ще се възстановява
Коментари Харесай

ЦСКА прати бразилец в Германия


Бразилският бранител Жеферсон отпътува за Щутгарт, където ще се възвръща през идващите две седмици. Бранителят е контузен от 9 август, когато бе ударен в бедрото в последната подготовка преди дуела с „ Копехаген “. ЦСКА разреши на Жеферсон да изкара 20 дни в родината си.

Рехабилитационният център в Щутгарт минава за един от най-хубавите. Там към този момент бяха Кристиян Малинов, Пламен Гълъбов, Укра, Фернандо Каранга и Станислав Манолев.

В същото време ЦСКА връчи орден, фланелка и юбилейния фотоалбум на клуба на своя някогашен огромен лекоатлет Николай Антонов. „ Той е популярен първенец – сподели спортният шеф на „ алените “ Пламен Марков. – Фактът, че е ставал международен и европейски първенец, побеждавал е колоси като Карл Люис и Линфорд Кристи, приказва красноречиво. Не сме не запомнили, че Антонов бе разгласен за „ най-бързия бял мъж на планетата “. За нас е голяма чест, че се е състезавал за ЦСКА. “

В същото време БФС дефинира рефера Радослав Гиджинов да управлява гостуването на „ алените “ против „ Монтана “ в 1/16-финал за Купата на България. ЦСКА е в Северозапада от пет дни, откакто в събота завоюва с 2:0 гостуването на „ Ботев “ (Враца) за състезание. Мачът с „ Монтана “ е генерална подготовка за безконечното дерби с „ Левски “ и треньорът Нестор Ел Маестро несъмнено ще направи съществени ротации в състава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР