Бразилският вратар Ренан дос Сантос със сигурност ще напусне „Лудогорец“

...
Бразилският вратар Ренан дос Сантос със сигурност ще напусне „Лудогорец“
Коментари Харесай

Ренан на прага на изхода от Лудогорец

Бразилският вратар Ренан дос Сантос сигурно ще напусне „ Лудогорец “ след края на сезона, оповестява " България Днес ". Договорът на стража изтича, а той отхвърля да го възобнови.
Последното предложение е отхвърлил преди разпускането на тима поради прекъсването на шампионата. Ренан не е удовлетворен от статута си на запаса при първенците. Той загуби титулярното си място след идването на Пламен Илиев в Разград при започване на предходната година.
В момента даже е трети избор на Павел Върба. Измести го Владислав Стоянов, който се върна на терена след дълго неявяване поради тежка контузия.

Именно двамата българи се обрисуват като избраниците за вратари в „ Лудогорец “ идния сезон. На Стоянов ще бъде препоръчан нов контракт, защото и неговият изтича. Не се чака да има проблеми с предписването, макар че финансовите параметри в него са занижени.
Интерес към Ренан имат клубове от родината му и той най-вероятно ще се завърне в Бразилия през лятото. Преди време бе спряган и за трансфер във френската Лига 1, само че на този стадий това наподобява малко евентуално.

В момента стражът е в България. Той избра да остане в Разград, макар че чужденците в отбора получиха позволение да се приберат по родните си места. Той подържа форма със занимания в двора на блока, където живее. В ролята на негови треньори влизат жена му и двете им деца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР