Бразилският сайт esportes.r7.com не подмина силното представяне на Мауридес за

...
Бразилският сайт esportes.r7.com не подмина силното представяне на Мауридес за
Коментари Харесай

Мауридес: За да сме шампиони, трябва да сме почти съвършени

Бразилският уебсайт esportes.r7.com не подмина мощното показване на Мауридес за ЦСКА-София. Той посвети огромен материал на тарана, който към този момент има 8 гола в Първа лига.

" Нападателят Мауридес имаше значителен принос за успеха на ЦСКА в следващия кръг на българското състезание. С двата му гола отборът победи Витоша (Бистрица) с 3:0 и се изкачи на второ място във краткотрайното класиране ", стартира публикацията, след което е дадена и думата на играча.
 ЦСКА - Витоша (Бистрица) 3:0 @@@

" Нуждаехме се обезверено от трите точки, тъй като водачът не позволява съмнения. С успеха изпреварихме Левски и се изравнихме на върха в класирането с Лудогорец (б.р. - изявлението е обещано преди разградчани да победят с 1:0 Берое). Сега най-важното е да запазим същия темп и да се борим до дъно да станем първенци ", съобщи Мауридес пред esportes.r7.com.

" Наясно сме, че с цел да спечелим шампионата, би трябвало да извървим съвсем идеален път, да сме съвсем съвършени, а това е доста мъчно. Следователно би трябвало да сме фокусирани върху всеки иден дуел - без значение дали се изправяме против кандидат за купата или купата, или пък против тим, който се стреми да се измъкне от дъното на класирането ", споделя още таранът пред бразилската медия.

" Тема Спорт "
Първа лига 15 кръг, петък 9 ноември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР