Бразилският президент Жаир Болсонаро предизвика възмущение сред сънародниците си, след

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро предизвика възмущение сред сънародниците си, след
Коментари Харесай

Бразилският президент възмути в мрежата с клип с неприлично съдържание от карнавала в Рио

Бразилският президент Жаир Болсонаро провокира отвращение измежду сънародниците си, откакто разгласява в " Туитър " видеоклип, на който се вижда по какъв начин един мъж уринира върху различен мъж по време на улично тържество, съобщи Асошиейтед прес.

Постът на Болсонаро, публикуван нощес в обществената мрежа, е израз на рецензията му против карнавала в Рио де Жанейро. Мнозина консервативно настроени бразилци не харесват празненствата на карнавала, защото ги считат за дебелашки.

Крайнодесният президент е измежду главните обекти за насмешки от участниците в тазгодишния карнавал, съобщи Българска телеграфна агенция.

Видеото на Болсонаро в " Туитър " демонстрира по какъв начин по време на улично празненство един мъж се опипва полово, след това свежда глава и различен мъж уринира от горната страна му. Постът съдържа и текст: " Неудобно ми е да покажа това, само че би трябвало да разкриваме истината " за карнавала в Рио.

Сред 35-те хиляди коментара от консуматори на мрежата, събрани до през днешния ден сутринта, болшинството са сериозни към публикуването на видеото, отбелязва АП.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР