Бразилският президент Жаир Болсонаро обвини актьора Леонардо Ди Каприо в

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро обвини актьора Леонардо Ди Каприо в
Коментари Харесай

Бразилският президент: Леонардо Ди Каприо плаща пари за палежи на горите в Амазония

 Бразилският президент Жаир Болсонаро упрекна артиста Леонардо Ди Каприо в спонсориране на неправителствени организации, за които се счита, че провеждат горски пожари в Амазония.

Президентът не показа никакви доказателства за изказванието си, само че стана ясно, че става дума за задържането в понеделник на четирима души от разнообразни Неправителствени организации по обвиняване в палеж за приемане на субсидии – арестуваните се опивали да продадат на Световния фонд за дивата природа (WWF) фотоси от пожарите, в които са били забъркани.

" Ди Каприо е класен момък, нали? Плаща пари за палежи на горите (в Амазония – бел. ред.)... Правят фотография, изпращат я в неправителствена организация, тя я популяризира, свързва се с Леонардо Ди Каприо, който заплаща на тази Неправителствени организации половин милиона $. Леонардо Ди Каприо, ти участваш в палежите на Амазония ", съобщи Болсонаро на среща с неговите последователи, за която заяви изданието Estadao, цитирани от БГНЕС.

По данни на полицията минимум три такива НПО-та са правили палежи, с цел да получат пари от разнообразни организации.

През август Леонардо Ди Каприо и още няколко филантропи сътвориха фонд за незабавна помощ за горите на Амазония в размер на млн. за разрешаването на най-неотложните задания по спасяването на " белите дробове на планетата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР