Бразилският олимпийски комитет отвори отново тренировъчните центрове, за да може

...
Бразилският олимпийски комитет отвори отново тренировъчните центрове, за да може
Коментари Харесай

Бразилският олимпийски комитет отвори отново тренировъчните центрове

Бразилският олимпийски комитет отвори още веднъж подготвителните центрове, с цел да може спортистите, които пропуснаха отсрочената олимпиада в Токио, да стартират подготовка за присъединяване си на най-големия състезателен конгрес в Япония след 12 месеца.

Състезателите бяха още веднъж в басейна, на кортовете и в гимнастическите зали след месеци тренировки вкъщи по време на пандемията от ковид.

" Очакваме с неспокойствие Олимпийските игри през 2021 година. Чувството да започнеш изначало, с цел да изпълниш една фантазия, е ужасно. Първата подготовка през днешния ден беше едвам началото ", сподели състезателката по плувен маратон Ана Марсела Куня.

Спортистите, всички носещи защитни маски, дезинфекцираха уредите във фитнес залата преди началото, което се надяват, че ще бъде пътят им към Токио, който отсрочи Олимпийските игри за 23 юли - 8 август 2021 година.

" Предстои ни доста сложен миг, само че ще го преодолеем. Ще продължим да упражняваме. Следващата година ще работим доста интензивно, тъй че спортистите да бъдат в положително положение за Олимпиадата и да могат да показват почтено Бразилия " сподели Хорхе Бишара, състезателен управител на олимпийския комитет.

Рио де Жанейро беше хазаин на Игрите през 2016 година и влага съществено в модернизиране и създаване на нови уреди за подготовка на спортистите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР