Бразилският нападател Неймар заяви в телевизионно интервю, че очаква да

...
Бразилският нападател Неймар заяви в телевизионно интервю, че очаква да
Коментари Харесай

Неймар: След около месец ще бъда готов за игра

Бразилският нападател Неймар съобщи в телевизионно изявление, че чака да бъде възобновен изцяло от травмата към средата на месец май. Бразилецът получи контузия на крайници в мача за шампионата на Пари Сен Жермен против Олимпик Марсилия на 25 февруари.

Неймар счупи костица на ходилото и изкълчи глезена на десния крайник, а при започване на март претърпя интервенция в родината си. " След към месец ще бъда подготвен за игра. Напредвам с възобновяване и към този момент всичко е наред ", сподели Неймар за телевизия Глобо, а фрагментите демонстрираха, че към момента носи предпазен ботуш на крайници.

Новините са положителни за националния селекционер на Бразилия Тите, който ще може да разчита на Неймар за мачовете от Мондиал 2018 в Русия. Световните футболни финали стартират на 14 юни. Бразилия започва с мач против Швейцария на 17 юни, а на 3 и 10 юни ще играе контроли против Хърватия и Австрия. Неймар дойде във Париж през август предходната година с рекорден трансфер от Барселона на стойност 222 милиона евро.
Neymar confirms he will be fit for World Cup as Brazil forward believes he will recover from injury in a month https://t.co/i9nTtGZyZa pic.twitter.com/fVLhwiS3hw
— MailOnline Sport (@MailSport) April 13, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР