Бразилският нападател на Лудогорец Джонатан Кафу е все по-близо до

...
Бразилският нападател на Лудогорец Джонатан Кафу е все по-близо до
Коментари Харесай

Нова страница от сапунката Кафу в чужбина

Бразилският нападател на Лудогорец Джонатан Кафу е все по-близо до трансфер в Бордо, френските медии, измежду които и авторитетният "Екип ", настояват, че договорката сред разградчани и жирординците е на финалната права.

Вече стана ясно, че Лестър и Уест Хем се отхвърлиха от привличането на Кафу. Представянето на бразилеца от началото на актуалната акция е доста незадоволително и той няма попадение за разградчани в шампионата и еврокампанията досега.

Във Франция загатват, че жирординците имат сериозна конкуренция за подписа на Кафу от страната, както и на водещи клубове от Апенините и такива от Англия. Тимът от Югозападна Франция, прочут с хубавото си вино, има за задача да запълни празнината, оставена от прекосяването на Адам Юнас в Наполи през това лято.

Те удариха на камък с атакуващия състезател от Флуминензе Уелингтън Силва, който не покри медицинските проби. Още едно преимущество за реализирането на договорката е, че Кафу има български паспорт, което значи, че няма да заема място на състезател отвън Европейски Съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР