Бразилският нападател на Барселона Неймар сътвори истинско зрелище в разгара

...
Бразилският нападател на Барселона Неймар сътвори истинско зрелище в разгара
Коментари Харесай

В разгара на спекулациите Неймар се развихри срещу "Ювентус"

Бразилският нападател на " Барселона " Неймар сътвори същинско представление в разгара на спекулациите към бъдещето му. Той вкара двата гола за успеха с 2:1 против " Ювентус " в мощния другарски шампионат International Champions Cup в Ню Джърси.

Според водещия испански състезателен ежедневник " Марка " предстоят основни часове, в които ще се разбере какво ще се случи с Неймар. Бразилецът е желан от ПСЖ, като се твърди, че парижани са подготвени да платят 222 млн. евро, колкото е клаузата за откупуването му.

След мача бащата на футболиста се е срещнал с представители на управлението на каталунците. Резултатът от нея остава неразбираем. Играчите на " Барселона " пробват да убедят Неймар да остане в тима, добавя изданието.



На терена бразилецът игра удивително. В 16-ата минута след двойно подаване той се озова в наказателното поле и преодоля Джанлуиджи Буфон. След още толкоз Неймар мина през цялата отбрана на финалиста в Шампионската лига и удвои.

През второто полувреме двамата треньори направиха куп промени. " Ювентус " съумя да понижи в 63-ата минута, когато след ъглов удар Джорджо Киелини вкара с глава.

В друга среща от шампионата " Тотнъм " победи с 4:2 ПСЖ след два късни гола. На 29 юли следва " класико " сред " Реал " и " Барселона ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР