Бразилският нападател Фернандо Каранга ще получава изключително висока заплата в

...
Бразилският нападател Фернандо Каранга ще получава изключително висока заплата в
Коментари Харесай

Каранга ще прибира шестцифрена заплата в долари в Китай

 Каранга на прощаване: Само ЦСКА до края на света
Бразилският нападател Фернандо Каранга ще получава извънредно висока заплата в китайския Хенан.

Според осведомени месечното му заплащане там ще е близо 100 000 $ или заплата, неведнъж по-висока от тази, която е взимал в ЦСКА.

Подобна сума е изцяло общоприета в китайското състезание за чужденци, които не са реномирани в международен проект. Отделно по договора на Каранга с Хенан ще има и редица тлъсти бонуси при избрани достижения. Агентът на играча - Андерсон Насрала, разгласи, че Каранга се е схванал с Хенан за 3-годишен контракт.

Тарторът на Сектор Г Иван Велчев също разяснява заплатата на Каранга в обществените мрежи: " Искам да ми обясните по какъв начин да се задържи футболист, като не желае да играе за тима, отхвърля да тренира и стартира да прави... Как тъкмо да стане, като отива в Китай за 50-60 хиляди $ заплата. Или да остане от обич към почитателите ", написа Кюстендилеца във Фейсбук.

ЦСКА ще получи над 6 млн. лв. по договорката за бразилеца. Според някои източници, " армейците " ще приберат 3,5 млн. евро с
бонусите. При всички положения, средствата, които ще постъпят в касата на клуба, ще са над 6 млн. лв., написа още " Тема Спорт ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР