Бразилският нападател Фернандо Каранга даде интервю за cska.bg по време

...
Бразилският нападател Фернандо Каранга даде интервю за cska.bg по време
Коментари Харесай

Фернандо Каранга: Сънувах, че ставам шампион с ЦСКА

Бразилският нападател Фернандо Каранга даде изявление за cska.bg по време на лагера в Сандански.
Той за следващ път съобщи изрично, че обича ЦСКА и ще носи алената фланелка до края на контракта си с клуба.

Каранга се извини на почитателите и им даде обещание, че ще тренира интензивно, с цел да бъде във форма, когато пристигна време да вкарва голове - нещото, което умее най-добре.

" Чувствам се обикновено, въпреки и малко изтощен, тъй като се включих по-късно в подготовката. Пропуснах 10 дни, само че бързо ще ги наваксам. Няма да неистина, упражнявах единствено два дни и тъкмо заради тази причина в този момент ще се приготвям още по-усърдно. "

" Първо желая да се извиня на почитателите за моето забавяне. Предварително се бяхме разбрали с управлението, тъй като имах персонални задължения в Бразилия. Говорих със старши треньора и президента за няколко спомагателни дни. Най-важното е, че към този момент съм тук. Аз споделих, че обичам ЦСКА и ще играя тук до края на контракта си. "

" Моята цел е да упражнявам и да играя още по-силно. Да бъда квалифициран, когато пристигна моментът да въвеждам.
Когато " Левски " и " Лудогорец " играят с нас са респектирани, тъй като нашата емблема значи доста. В последна сметка всичко се взема решение на терена. Да играеш в дерби е нещо доста хубаво. "

" Ще дам всичко от себе си, по този начин както го направих и през първия полусезон. Заедно с моите съотборници ще пазиме емблемата на ЦСКА до последно. Не единствено аз, а всички в клуба желаеме купата. Сънувал съм по какъв начин ставам първенец с ЦСКА и желая този сън да се сбъдне. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР