Бразилският модел Валентина Сампайо, която е открит трансджендър, публикува откровена

...
Бразилският модел Валентина Сампайо, която е открит трансджендър, публикува откровена
Коментари Харесай

Трансджендър модел се щракна по бельо по време на карантина СНИМКА 18+

Бразилският модел Валентина Сампайо, която е открит трансджендър, разгласява откровена фотография по време на самоизолирането заради пандемията от ковид. Публикацията се появи в профила й в Instagram.

На фотографията 23-годишната Сампайо театралничи на бял диван с ръце, протегнати обратно за американската марка Victoria's Secret. Тя носи комплект черно долни дрехи.

"Настроението за седмицата е да си останете у дома, в сигурност “, подписа фотографията моделът. В момента фотосът е събрал над 16 хиляди лайкове.

Транссексуалните почитатели похвалиха нейния външен тип в мненията. „ Кралица на хубостта “, „ Така женствена и изискана! “, „ Ти си богиня. Желая ти триумф “, написаха те.

През август 2019 година Victoria's Secret за първи път подписа контракт с транссексуалния модел Валентина Сампайо. Година по-рано Ед Разек, маркетинг шеф на компанията, беше остро подложен на критика, откакто сподели, че транссексуалните модели не би трябвало да вземат участие в шоутата на марката, само че след известно време той трябваше да се извини и да промени политиката на компанията.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР