Бразилският модел Валентина Сампайо, която е открит трансджендър, публикува откровена

Бразилският модел Валентина Сампайо, която е открит трансджендър, публикува откровена ...

Трансджендър модел се щракна по бельо по време на карантина СНИМКА 18+.

Бразилският модел Валентина Сампайо, която е открит трансджендър, публикува откровена снимка по време на самоизолацията поради пандемията от коронавирус. Публикацията се появи в профила й в Instagram.

На снимката 23-годишната Сампайо позира на бял диван с ръце, протегнати назад за американската марка Victoria's Secret. Тя носи комплект черно бельо.

"Настроението за седмицата е да си останете вкъщи, в безопасност“, подписа снимката моделът. В момента фотосът е събрал над 16 хиляди харесвания.

Транссексуалните фенове похвалиха нейния външен вид в коментарите. „Кралица на красотата“, „Така женствена и изискана!“, „Ти си богиня. Желая ти успех “, написаха те.

През август 2019 г. Victoria's Secret за първи път сключи договор с транссексуалния модел Валентина Сампайо. Година по-рано Ед Разек, маркетинг директор на компанията, беше остро критикуван, след като каза, че транссексуалните модели не трябва да участват в шоутата на марката, но след известно време той трябваше да се извини и да промени политиката на компанията.
 


 

Източник: blitz.bg