Бразилският халф на Локомотив (Пловдив) Лукас Салинас говори пред медиите

...
Бразилският халф на Локомотив (Пловдив) Лукас Салинас говори пред медиите
Коментари Харесай

Лукас Салинас: Целта пред Локомотив е Купата на България

Бразилският халф на Локомотив (Пловдив) Лукас Салинас приказва пред медиите в родината си за прекосяването си на " Лаута " и задачите пред клуба.

" Моите идоли постоянно са били играчи, които са на моята позиция. Кака е идеалният образец. Обичах да виждам Конка и Рикелме в Аржентина. Сега в настоящия футбол съм последовател на Бернардо Силва, Меси и Неймар ", съобщи офанзвиният полузащитник.

" Винаги съм вярвал, че имам капацитета да бъда експерт. Знаех, че ще бъде доста мъчно, само че за какво да не можеше да стане. Когато дойде в Пловдив, упражнявах два дни въз основата в Пловдив и по-късно отпътувах за 15-дневен лагер в Турция. Това се случи, защото климатичните условия в България не разрешават да се тренира през зимата. Именно в Турция имах шанса да се опозная с момчетата, да науча и вникна в тактическия модел на треньорите и тези неща ми помогнаха да се приспособявам ", сподели бразилецът.

" Моята цел и фантазия е да спечелим Купата на България и да играем в Лига Европа. Винаги съм желал да играя против Барселона на " Камп Ноу " или против Реал Мадрид на " Бернабеу ". Също по този начин и да играя с Бразилейрао в елита на моята страна ", добави той.
 Атанас Кабов подписва до дни с Локомотив (Пд)
Атанас Кабов подписва до дни с Локомотив (Пд)

Остават последни сделки с Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР