Бразилският десен бек на Ювентус Данило хвана в крачка… ФИФА.

...
Бразилският десен бек на Ювентус Данило хвана в крачка… ФИФА.
Коментари Харесай

ФИФА изтри свой собствен туит за Кристиано, причината е любопитна

Бразилският десен бек на Ювентус Данило хвана в крачка… ФИФА. Световната футболна централа разгласява “туит”, в който се прекланя пред велико достижение на португалската суперзвезда на Ювентус Кристиано Роналдо, състоящо се в това, че CR7 е печелил най-малко по един път трите най-силни шампионати в европейския клубен футбол - Висшата британска лига с Манчестър Юнайтед, испанската Ла Лига с Реал Мадрид и италианската Серия “А” със “Старата госпожа”.
https://t.co/vQD28PIG2f
— Danilo Luiz (@2DaniLuiz) July 27, 2020 Дотук добре. Проблемът е, че от ФИФА са написали, че няма различен футболист в света със същото достижение. Такъв обаче има и той се споделя Данило. 29-годишният бразилец е първенец на Англия с Манчестър Сити, преди този момент отличник на Испания с Реал Мадрид, а с сегашния си клуб е №1 в Италия.
FIFA deleted their tweet after Danilo quoted them lmao pic.twitter.com/CRNFcciuiE
— Rohit (@MessiFC10i) July 27, 2020 Данило цитира “туита” на ФИФА в личния си акаунт в Twitter, изразявайки ясно учудването си от показаната от международната футболна централа информация. Това явно е достигнало и до ФИФА, тъй като от организацията очевидно са отчели грешката си и са изтрили въпросния “туит” за Кристиано.  Пеле поздрави Роналдо и Ювентус за купата в Серия А Трябва да се означи, несъмнено, че приносът на Данило за купите на упоменатите нагоре тимове е надалеч по-малък от този на Роналдо, само че обстоятелствата са си обстоятелства - бразилецът може да се похвали със същото достижение като това на 35-годишната португалска футболна икона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР