Бразилският ас на ЦСКА Фернандо Каранга ще се завърне в

...
Бразилският ас на ЦСКА Фернандо Каранга ще се завърне в
Коментари Харесай

Бразилските асове на Левски и ЦСКА надъхани за новия сезон

Бразилският ас на ЦСКА Фернандо Каранга ще се завърне в игра след към две седмици. Бразилецът към момента лекува травма в коляното. Възстановяването му обаче протича много по-бързо от плануваното и Каранга ще може да вземе пълноценно присъединяване в лятната подготовка на тима.

Каранга мина медицински прегледи незабавно откакто се завърна в България от родината си. Резултатите са посочили обнадеждаващи резултати за играча и спортно-техническия щаб. Все отново голмайсторът ще се тренира по самостоятелна стратегия в идващите десетина дни. На този стадий не е решено дали той ще вземе някакво присъединяване в първата контрола на " армейците “, която ще се организира в Австрия против японския Нагазаки на 23-и юни.

От треньорския щаб на ЦСКА обаче разчитат, че бразилецът ще е на линия за влиятелния дуел с осминафиналиста в Шампионската лига " Шахтьор Донецк “. Мачът с украинците е на 30 юни, събота. До срещите за Лига Европа, които ще се играят на 12-и и 19-и юли, Каранга би трябвало да бъде в добра форма. Самият състезател се изяви в обществените мрежи, че към този момент тренира със съотборниците си в Тетевен.

В същото време " алените “ оповестиха, че контузеният Станислав Манолев ще пропусне лагерите на тима в Тетевен и Австрия по-късно. Манолев претърпя интервенция на коляното преди месец и ще се нуждае от повече време за възобновяване. Очакванията обаче са и той да бъде подготвен за началото на новия сезон в родното футболно състезание.

" Левски “ също ще разчитат на бразилския си нападател Ривалдиньо. Синът на легендата Ривалдо е доста въодушевен за положително показване със сините през новия сезон. В обществените мрежи Ривалдиньо качи фотография с екипа на " Левски “ от мача с " Ботев Пловдив “ на 4 май. В този дуел нападателят влезе като запаса и осъществя дебютното си попадение от дузпа за успеха с 3:2. Коментарът му под фотографията гласи: " Време е да се прибера вкъщи, с цел да създадем сполучлив сезон... Само Левски! “

Нападателят пристигна на " Герена " по време на зимния трансферен прозорец като свободен сътрудник от румънския " Динамо Букурещ “. Сините почитатели му разпореждаха доста очаквания, само че той съумя да изиграе единствено осем мача с екипа на сините през пролетния полусезон. Играчът бе малтретиран от травми, като най-често влизаше като запаса или въобще не попадаше в групата на тима за мача. Точно подобен бе и казусът с финала за Купата на България против " Славия “. Ривалдиньо не попадна в групата на Делио Роси за дуела, макар че именитият му татко Ривалдо беше на трибуните, с цел да гледа сина си.

Той има контракт на " Герена “ за още две години обаче и ще се опита да се наложи твърдо в титулярния състав на " сините “ през този сезон. Сините почитатели обаче очевидно харесаха целеустремеността и желанието на младия състезател да бъде потребен за " Левски “, защото статусът му в мрежата получи доста позитивни реакции и мнения. 

Вижте в еfbet най-хубавите коефициенти за мачовете от Световното състезание по футбол и за нов международен първенец! Отворете си сметка, вземете ефбет бонус и залагайте на мачовете в Русия!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР