Бразилските здравни власти прекратиха в десетата минута световната квалификация на

...
Бразилските здравни власти прекратиха в десетата минута световната квалификация на
Коментари Харесай

Скандал в Южна Америка: Прекратиха Бразилия - Аржентина

Бразилските здравни управляващи прекратиха в десетата минута международната подготовка на националния тим против Аржентина, откакто техни представители по сигурността влязоха на терена и извадиха наложително играчите на гостите Емилиано Мартинес, Кристиан Ромеро, Джовани Ло Селсо и Емилиано Буендия. Те са упрекнати в нарушение на карантината и изписването на неистини в здравните квартони.

След като четиримата национали на Аржентина бяха изведени, техните съотборници се прибраха в съблекалнята и отхвърлиха да продължат мача. Такъв най-вероятно няма да има, макар че Неймар и компания организират нескончаем диалог със съдиите за изясняване на обстановката.

Самият дуел стартира напрегнато, откакто двата тима се сбиха още в третата минута поради жестоко нарушаване на Кристиан Ромеро против Едер Милитао.

Минути преди началото на огромния конфликт на Южна Америка сред Бразилия и Аржентина четирима футболисти на гостите са застрашени от депортация. Всичко това слага под въпрос срещата от международните квалификации. Двубоят би трябвало да започва в 22:00 часа българско време.

Вътрешното министерство на Бразилия упорства за извеждането от страната на Емилиано Мартинес, Емилиано Буендия, Джовани Ло Селсо и Кристиан Ромеро, които са подали неверна информация при влизането си на локална територия. Според настоящите сега разпореждания против ковид в южноамериканската страна всеки, който в последните 14 дни е бил във Англия, предстои на наложителна 14-дневна карантина. Въпросните играчи обаче, които са от Астън Вила и Тотнъм, излъгали граничните управляващи на летището в Сау Пауло, спестявайки обстоятелството, че единствено преди седмица бяха на Острова.

В момента хотелът на аржентинците е заобиколен от полиция, с цел да не могат упоменатите състезатели да избягат.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР