Бразилските футболисти на ЦСКА Жеферсон и Маурисио Гарсес все още

...
Бразилските футболисти на ЦСКА Жеферсон и Маурисио Гарсес все още
Коментари Харесай

ЦСКА се готви за Пирин без Жеферсон и Гарсес

Бразилските футболисти на ЦСКА Жеферсон и Маурисио Гарсес към момента не са се прибрали в България и не са възобновили тренировки с тима, написа “Мач Телеграф ”.

Двамата южноамериканци получиха по-дълга отмора от треньора Саша Илич по време на паузата за националните тимове и се прибраха в родната си. Сърбинът събра отбора още предишния четвъртък.

Двамата пропуснаха контролата със Септември София, извоювана с 2:0 в неделя, като се очакваше да се завърнат у нас при започване на тази седмица и да се включат в заниманията, които бяха възобновени във вторник.

Оказа се, че Гарсес и Жеферсон и през вчерашния ден не са били въз основата в Панчарево. Не е ясно обаче дали бразилците своеволно са удължили почивката си или имат позволение от треньора да закъснеят с една седмица.

Жеферсон, който кара пети сезон в ЦСКА и неотдавна даже получи български паспорт, постоянно закъсняваше за началото на предсезонната подготовка в първите си години на “Армията ”. Впоследствие отбранителният халф бе порядъчен от пунктуалните и твърди Бруно Акрапович, Любослав Пенев и Стойчо Младенов и стартира да се прибира в точния момент. Това лято обаче той още веднъж прояви безчинство и пропусна първия стадий от подготовката, който бе на Панчарево.

Забавянето на двамата бразилци е доста евентуално да им коства присъединяване в мача против Пирин в понеделник от 17:30 часа на “Армията ”. Все отново, голмайсторът на “червените ” през сезона Гарсес - с 6 попадения дотук, може и да попадне в групата и да влезе като запаса. Опции вместо него за фланга са чакащите дебют Жираир Шагоян, Марселино Кареасо и Симеон Александров. Жеферсон пък виси с с 4 жълти картона и по този начин или другояче се очакваше да бъде съхранен за визитата на Лудогорец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР