Бразилски пластичен хирург, известен с работата си по уголемяване на

...
Бразилски пластичен хирург, известен с работата си по уголемяване на
Коментари Харесай

Пациентка почина след пластична операция на ханша, прочут хирург избяга след издънката си

Бразилски еластичен хирург, прочут с работата си по увеличаване на дупета на знаменистости, избяга след гибелта на своя пациентка. Денис Фуртадо липсващ броени часове след козметичната интервенция в дома си в Рио де Жанейро, оповестява Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

Фуртадо, именуван още „ доктор Бумбум “ е считан за кадърен да прави чудеса с женските тела и по-специално - с техните задни елементи. Той е прочут в цялата страна с практиката си. Акаунтът на 45-годишния доктор в Instagram с 650 000 почитатели отразява известността му.

Сега обаче той е търсен от полицията, откакто негова пациентка - Лилиан Каликсто, умря единствено няколко часа след процедура за увеличаване на дупето в дома му в квартал " Бара де Тичука ".



Каликсто е пропътувала 2 000 километра от вкъщи си в Куяба, с цел да се срещне с хирурга на звездите. Но след инжектиране на филър с акрил, дамата се почувствала зле.

В неделя тя постъпила в болница с ускорен сърдечен темп и хипертония и скоро по-късно умряла.

Полицията е арестувала приятелката на Фуртадо, за която някои медии настояват, че е и негов помощник.

Новината шокира цялата промишленост. Бразилската асоциация по пластична хирургия бързо жигосах Фуртадо, потвърждавайки, че " възходящото навлизане на неспециалисти в региона на пластичната хирургия е повода за от ден на ден смъртни случаи като този ".

" Не може да се прави пластична хирургия в апартамент. Много хора продават фантазии, мечти на пациентите си по неетичен метод и те постоянно са привлечени от ниските цени, без да обмислят дали изискванията са подобаващи или не ", съобщи президентът на асоциацията Нивео Стефен пред Агенция Франс Прес.

Според него инжектирането на синтетични биополимери или полимери, като акрилно стъкло, е доста рисково и е предизвикало десетки смъртни случаи измежду дамите в Латинска Америка, изключително във Венецуела.

Според интернет уеб страницата G1 Фуртадо има четири обвинявания за незаконна приложимост на лекарства и закононарушения против пациенти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР