Бразилската звезда Неймар упражнява все по-голям натиск чрез агентите и

...
Бразилската звезда Неймар упражнява все по-голям натиск чрез агентите и
Коментари Харесай

Неймар натиска ПСЖ, ясно е какво дава Барса за него

Бразилската звезда Неймар упражнява все по-голям напън посредством сътрудниците и представителите си към управлението на Пари Сен Жермен за бърза развръзка към прехвърлянето му. Южноамериканецът е сложил изискванията си за светкавична развръзка още преди началото на сезона в Ла Лига.

Кампанията в испанския шампионат започва в петък с мача сред Барселона и Атлетик Билбао. А точно завръщане на "Камп Ноу " е огромната цел пред нападателя. Парижани се пробват да го пласират при огромния зложелател на каталунците Реал Мадрид, само че такава договорка би се забавила, тъй като "белите " са поискали повече време за реализирането ѝ.

Мадридчани би трябвало да продадат най-малко трима футболисти, с цел да набират желаните от ПСЖ средства за прекосяването на Неймар на "Сантиаго Бернабеу ", а това ще отсрочи доста развръзката и би оставило договорката с французите даже за заключителните моменти на трансферния прозорец. Така или другояче това не устройва никоя от страните.

И по тази причина в този момент на напред във времето излиза офертата на Барселона. Според вестник "Спорт " тя остава непроменена от последните диалози сред двата клуба. От испанския първенец оферират двама футболисти плюс пари. Единият от играчите сигурно е Филипе Коутиньо.

Проблемът е в избора на втория. От ПСЖ желаят Нелсон Семедо, само че той е непродаваем. Каталунците им оферират Иван Ракитич, Усман Дембеле и даже Самюел Умтити. Сумата би трябвалод а е от порядъка на 50 млн. евро.

Има и друга детайлност. От Барселона натискат договорката да бъде завършена като наем за един сезон с уговорка за наложително откупуване през юли 2020 година Това се постанова, с цел да бъдат спазени разпоредбите за финансовия феърплей от страна на испанския първенец, който към този момент влезе в голям преразход това лято и не може да си разреши да извади нова огромна сума до края на пазара.

Развръзката се чака да е в околните дни, даже часове. В Испания чакат до края на тази работна седмица да е ясно къде ще играе Неймар, каквото е желанието и на самия футболист. И въпреки всичко към момента опцията Реал Мадрид не се изключва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР