Бразилската звезда на Тотнъм - Лукас Моура говори преди утрешното

...
Бразилската звезда на Тотнъм - Лукас Моура говори преди утрешното
Коментари Харесай

Лукас Моура преди битката с Лудогорец: Ще се борим за трофея в Лига Европа

Бразилската звезда на Тотнъм - Лукас Моура приказва преди утрешното домакинство, което " шпорите " имат против нашия първенец Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа. Ето какво показа той:

" Надявам се да оказа помощ на отбора, в случай че треньорът реши да ме употребява, въпреки всичко имаме много играчи, само че бих оказал помощ, в случай че играя. Чувствам се добре и бих дал най-хубавото от себе си за триумфа на отбора. Знаем, че е ще е сложен сезон във Висшата лига, само че ще се борим във всеки един мач от шампионата, ще се борим за всяка точка, положително съм надъхан, както и ще дадем всичко от себе си и в мачовете от Лига Европа.

Имаме отлични играчи, отличен тим, имаме вяра, че можем да дадем всичко от себе си и ще забележим какво ще се получи в края на сезона.

Важното е, когато сме на терена да дадем най-хубавото от себе си за триумфа на тима. Имам положително чувство за този сезон, ще се борим и за трофея в Лига Европа, както и в мачовете от Висшата лига, всеки мач е като край, имаме вяра, имаме вяра в отбора, в клуба, във футбола всичко е допустимо, ще се борим.

Странно е да играем пред празни трибуни, без почитатели, тъй като футболът е за почитателите, много е необичайно, само че съблюдаваме разпоредбите, по този начин е за всички, уповавам се почитателите да се върнат допустимо най-бързо на трибуните ".
 Моуриньо: Моята информация за Лудогорец се разграничава от тиражираната
Моуриньо: Моята информация за Лудогорец се разграничава от тиражираната

Специалния разгласи, че българският отбор няма толкоз проблеми
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР