Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар се изказа в

...
Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар се изказа в
Коментари Харесай

Неймар се застъпи за Антони след клоунадата

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар се изрече в отбрана на сънародника си от Манчестър Юнайтед Антони, който стана обект на рецензии в английските медии, откакто в дуела с Шериф реши да прави трикове с топката, когато резултатът още бе 0:0.

Манчестър Юнайтед завоюва дуела от Лига Европа с 3:0, само че Антони бе сменен още на почивката. Бразилецът, който бе притеглен това лято от Аякс за близо 100 милиона евро, направи двойно завъртане към оста си малко преди почивката и изпрати паса си незабавно по-късно право в навън.

Дългогодишният халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс назова действието " клоунада ", а различен състезател от " остарялата школа " - Роби Савидж, който бе коментатор на срещата, съобщи, че мигновено би извадил от игра Антони.

Самият играч написа в обществените мрежи, че няма желание да трансформира стила си, тъй като той е този, който го е довел до Манчестър Юнайтед, а нападателят получи поддръжка и от Неймар.

" Продължавай по този начин, не променяй нищо. Давай напред, момче, предизвиквай и се забавлявай ", написа Неймар в Инстаграм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР