Бразилската суперзвезда на Пари Сен Жермен Неймар прекара около два

...
Бразилската суперзвезда на Пари Сен Жермен Неймар прекара около два
Коментари Харесай

Неймар се яви в полицията с инвалидна количка, дава показания 2 часа

Бразилската суперзвезда на Пари Сен Жермен Неймар прекара към два часа в едно от полицейските ръководства в Рио де Жанейро, давайки показания по обвиняването в полово посягане.
 Ужасяващо: Неймар сподели фотография на контузията си
Сънародничката му Нажила Триндади твърди, че е била изнасилена на 15 май в хотел Париж. Неймар дойде в районното с инвалидна количка и патерици, защото преди дни получи тежка травма в крайници, поради която не може да върви обикновено.

Футболистът е разследван и по обвиняване, че е популяризирал в обществените мрежи фотоси и чатове с въпросната дама. В Бразилия това е наказуемо.



Вчера пък в интернет се появи видео от хотелска стая в Париж, на което двамата се карат. На него се вижда по какъв начин голаджията влиза в стаята и се просва на леглото, след което при него отива и момичето.

Едновременно с това Триндади появи по малкия екран и описа какво се е случило. Тя удостовери, че е била в Париж на разходи на Неймар. Той обаче се посочил в друга светлина.

" Имаше експанзия дружно с изнасилването. Беше припрян и ме попита по кое време мога да отида в Париж. Отговорих му, че не мога заради финансови аргументи и работа. Увери ме, че може да реши всичко. Наистина желаех да се срещнем ", сподели Нажила.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР