Бразилската суперзвезда на Барселона - Неймар разкри как се е

...
Бразилската суперзвезда на Барселона - Неймар разкри как се е
Коментари Харесай

Неймар: Беше ме срам да говоря в съблекалнята

Бразилската суперзвезда на Барселона - Неймар разкри по какъв начин се е чувствал в първите си дни като състезател на каталунците.

" Първият месец беше доста сложен за мен. В началото ме беше позор да приказвам в съблекалнята със съотборниците. Те са моите идоли, а аз бях доста млад ",  пише as.com.

" Влизам в съблекалнята и там виждам Меси от едната страна, Шави от другата, Иниеста, Пике… като че ли бях във видеоигра. Бях играл с тях на видеоиграта, а в този момент бяха до мен ", призна нападателят.

Бразилецът не скри, че животът му се е трансформирал с това, че е станал прочут. " Появяват се другари, с които би трябвало да внимаваш. Сложно е, само че до себе си имам хора, които са ми помогнали доста ", сподели още южноамериканецът.

Един от околните му другари в Барселона -халфът Рафиня Алкантара заприказва за овакантяване на отбора от " Камп Ноу " през лятото.

Според родения през 1993 година състезател бъдещето му е неразбираемо, само че за него най-важното е да се възвърне от контузията в коляното, която получи през сезона.

" Господ знае какво ще стане с мен. Единственото, което мога да кажа, че нищо не е ясно. Най-важното е да се оправя от травмата, пък всичко друго ще се подреди ", разяснява бразилският футболист пред " Марка ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР