Бразилската полиция е открила нелегален завод за производство на коли

...
Бразилската полиция е открила нелегален завод за производство на коли
Коментари Харесай

Откриха нелегален завод за производство на ментета Ferrari и Lambofghini

Бразилската полиция е разкрила незаконен цех за произвеждане на коли ментета от първокласните марки Ferrari и Lambofghini, които са били продавани по-късно на доста по-ниски цени от пазарните, съобщи Франс прес.

" Коли ментета с марките Ferrari и Lambofghini са били сглобявани по поръчка и продавани с разгласи в обществените мрежи ", съобщи представител на полицията в щата Санта Катарина.

Колите са били продавани при цени сред 180 000 и 250 000 реала (43 000-49 000 евро), до момента в който истинските модели костват сред 1,5 и 3 милиона реала (355 000-709 000 евро), посочи полицията в официално съобщение.

Собствениците на незаконния цех - татко и наследник - ще бъдат упрекнати в закононарушения против " промишлената благосъстоятелност ", съобщи Българска телеграфна агенция. Има съмнения, че точно те са главните производители на фалшифицирани марки в Бразилия.

По време на интервенцията си полицията е иззела осем коли ментета, които са били съединени на половина, както и шасита, принадлежности и заготовки, употребявани за незаконното произвеждане на първокласните коли.

Полицията в Санта Клара е почнала следствието си, откакто е получила тъжби от представители на двете влиятелни италиански марки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР