Бразилската моделка от Сао Пауло е сред най-големите почитатели на

...
Бразилската моделка от Сао Пауло е сред най-големите почитатели на
Коментари Харесай

Секси бразилка е на път да детронира Ким Кардашиян (СНИМКИ 18+)

Бразилската моделка от Сао Пауло е измежду най-големите фенове на Ким Кардашиян. 24-годишната Дженифър Памплона счита, че американската риалити звезда има идеалната фигура и е подготвена на всичко, с цел да замязя на нея, даже и да стане още по-красива. „ Няма да се спра, до момента в който дупето ми не стане по-голямо от това на Ким Кардашиян”, безапелационна е бразилката.



Дженифър е похарчила над 180 000 $ за пластични интервенции, с цел да замязя на популярната американка. И като че ли момичето май е преизпълнило проекта, тъй като към този момент наподобява много по-секси от кумира си.



За първи път Дженифър ляга под ножа на 17-годишна възраст, с цел да усили бюста си. След време маха четири от ребрата си, прави си липосукция, ринопластика, поставя си филъри в дупето и бузите.



„ Влюбих се в пластичните интервенции, откакто видях Ким Кардашиян. Искам да наподобявам като нея и да имам като нейните форми”, признава Дженифър.

Въпреки че лекарите стартират да се тормозят за здравето й и не стопират да я поучават да спре с интервенциите, бразилката въобще не счита да ги слуша.

„ Моята цел е дупето ми да стане по-голямо от нейното. Всички ми споделят, че не си коства да го върша, само че аз считам, че това ми е нужно, тъй като ми придава увереност”, споделя още младата бразилка.

Това е Ким Кардашиян.



А това секси двойничката й от Сао Пауло.



Какво смятате, коя от двете хубавици е по-секси?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР