Бразилската легенда Роналдиньо окончателно прекратява кариерата си. Потвърждението дойде от

...
Бразилската легенда Роналдиньо окончателно прекратява кариерата си. Потвърждението дойде от
Коментари Харесай

Магьосникът Роналдиньо каза край!

Бразилската легенда Роналдиньо дефинитивно приключва кариерата си. Потвърждението пристигна от неговия брат и персонален сътрудник - Роберто де Азис. Той съобщи, че няма никакъв късмет някогашният ас на Пари Сен Жермен, Барселона и Милан да се завърне на терена професионално, оповестява " Спортал ".

" Роналдиньо спря с футбола. Край. Възможно е след Мондиал 2018 да организираме нещо огромно, може би през август. Ще организираме събития в Бразилия, Европа и Азия. Естествено, планираме и сетен мач с националния тим ", съобщи братът на магьосника с номер 10 в изявление за Globo ".

За последно Роналдиньо се появи в формален дуел през 2015 година с екипа на Флуминензе. В славната си кариерата той е играл още за Гремио, ПСЖ, Барселона, Милан, Фламенго, Атлетико Минейро и мексиканския Керетаро.

Гениалният халф е международен първенец със " селесао " през 2002 година, а също така е печелил Купата на конфедерациите (2005) и Копа Америка (1999). На клубно равнище Роналдиньо е победител в Шампионската лига през 2006 година, повторен първенец на Испания (2005, 2006), повторен притежател на Суперкупата на Испания (2005, 2006), първенец на Италия (2011) и победител в Копа Либертадорес (2013). През 2005 година бразилецът завоюва и " Златната топка ".

В последно време Роналдиньо постоянно взе участие в благотворителни мачове.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР