Бразилската красавица Адриана Лима се снима с красива диамантена халка

...
Бразилската красавица Адриана Лима се снима с красива диамантена халка
Коментари Харесай

Пълна лудост! Няма да повярвате за кого се омъжи Адриана Лима

Бразилската хубавица Адриана Лима се снима с красива диамантена халка и разгласи, че се е омъжила. Но не за различен, а за самата себе си. До ексцентричното известие се стигна, откакто в неделя тя бе видяна да носи новата си халка в Монако. Разбира се, таблоидите незабавно започнаха да спекулират, че 35-годишната манекенка се е омъжила скрито или най-малкото, че се е сгодила.

" Какъв е пръстенът ли? Символичен, аз съм отдадена на себе си и на своето благополучие. Омъжих се за себе си ", написа бразилката в " Инстаграм " под фотография, на която ясно си личеше диамантеното украшение и прикани дамите да обичат себе си.

Макар и да е считана за една от най-красивите дами в света Адриана е соло от доста време насам. Преди тя бе омъжена за сръбския баскетболист Марко Ярич, от който има и 2 деца. През 2014 година обаче двамата оповестиха, че се разделят и едвам предходната година завърши правосъдния развой по развода им. След това Лима имаше половин-годишна връзка с американеца Джулиън Еделман, само че и там нещата се разтуриха. Оттогава хубавицата се зарече, че ще посвети живота си само на себе си, децата си и стилната си кариера.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР