Бразилската футболна звезда Неймар определи отпадането на 1/4-финалите на Мондиал

...
Бразилската футболна звезда Неймар определи отпадането на 1/4-финалите на Мондиал
Коментари Харесай

Неймар: Плаках пет дни поред след отпадането на Бразилия от Мондиал 2022

Бразилската футболна звезда Неймар дефинира отпадането на 1/4-финалите на Мондиал 2022 за най-тежкия миг в кариерата си. Както е известно " селесао " загуби от Хърватия след осъществяване на дузпи. В продълженията Неймар означи гол, само че по-късно " шахматистите " изравниха.


„ Не мога да кажа какви мисли минаха през главата ми. Това беше най-болезненото проваляне в моята кариера. Плаках пет дни поред. Бях доста засегнат, че фантазията ми беше разрушена ", разкри Неймар в изявление за CazeTV.

" Бих предпочел да загубим с дузпи след 0:0, а не да поведем, след това да ни изравнят и чак по-късно да ни отстранят при наказателните удари, както и се случи. Само играчи и треньори могат да схванат тази болежка. Това беше най-лошият миг в живота ми. Беше като заравяне: някой плаче от едната ти страна, различен плаче от другата. Чувството беше извънредно и не желая да го изпитвам още веднъж ", продължи бразилецът.

" Честно казано, след международното състезание не желаех да продължа да играя за националния тим, само че по-късно трансформирах решението си, тъй като съм доста гладен. След международното състезание не желаех още веднъж да изпитвам болката от провалянето, да виждам по какъв начин страда фамилията ми - това е тежко задължение за мен. Но ще би трябвало да се примирят още веднъж. Така ще бъде по-добре, по този начин би трябвало да бъде “, разкри нападателят.

Освен това Неймар изрази предпочитание да остане в ПСЖ, макар проблемите в връзките с почитателите.

През май ултрасите на отбора проведоха митинг с искане за продажбата на Неймар. Част от почитателите пристигнаха в къщата на бразилеца с апели да напусне клуба.

„ Надявам се да остана в ПСЖ. Имам контракт и никой нищо не ми сподели. Дори и връзките сред почитателите и играча да не са най-хубавите, аз ще бъда тук, без значение дали ме харесват или не “, изясни футболистът.

Той сподели още, че ПСЖ не е спечелил Шампионската лига, тъй като футболът не всеки път е обективен. В последните два сезона клубът отпадна на 1/8-финалите – надлежно от Реал Мадрид и Байерн.

„ Имахме доста мощен тим. Меси, Мбапе и аз сме най-хубавите играчи в света. Знаехме за това, само че, за жалост, не се получи. Искахме да спечелим всичко, само че футболът не всеки път е обективен “, сподели Неймар пред Caze TV. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР