Бразилската футболна легенда Пеле посвети емоционална публикация на Диего Марадона,

...
Бразилската футболна легенда Пеле посвети емоционална публикация на Диего Марадона,
Коментари Харесай

Пеле посвети емоционална публикация на Марадона

Бразилската футболна легенда Пеле посвети прочувствена обява на Диего Марадона, който си отиде на 60-годишна възраст на 25 ноември, откакто получи инфаркт. Кралят на футбола, както е известен Пеле, написа за огромното другарство, което го е свързвало с аржентинеца без значение от това, че двамата непрестанно са били сравнявани през годините.
Já se passaram sete dias desde que você partiu. Muitas pessoas adoravam nos comparar durante toda a vida. Você foi um...
Публикувахте от в " Изминаха седем дни, откогато ни напусна. Хората доста обичаха да ни съпоставят цялостен живот. Ти беше талант, който омагьоса света. Вълшебник с топка в краката. Истинска легенда. Но замен ти си оставаш преди всичко един огромен другар с още по-голямо сърце. Светът би бил по-добро място, в случай че спрем да се съпоставяме и стартираме да се възхищаваме един на различен. Искам да кажа, че нещата са несравними. Пътят ти беше белязан с почтеност. По своя неповторим метод ни сподели, че би трябвало да се обичаме и да споделяме по-често " Обичам те ". Внезапната ти гибел не ми даде опция да ти го кажа, само че ще го напиша: Обичам те, Диего. Приятелю, благодаря ти за общия ни път дружно. Един ден в Рая, ще играем за един тим. Това ще бъде първият път, когато ще подвигна триумфално пестник, само че не с цел да чествам гол, а тъй като ще мога да не прегърна още веднъж ", написа Пеле.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР