Бразилската футболна легенда Пеле показва прогресивно подобрение в състоянието си,

...
Бразилската футболна легенда Пеле показва прогресивно подобрение в състоянието си,
Коментари Харесай

Състоянието на Пеле вече се подобрява

Бразилската футболна легенда Пеле демонстрира " прогресивно усъвършенстване " в положението си, гласи отчет на болница " Алеберт Айнщай " в Сао Паоло, където сега е настанен трикратният международен първенец.

Припомняме ви, че преди седмица Пеле беше приет в болница, като 82-годишният бразилец заяви, че влизането му в болница е изцяло рутинно. Малко по-късно обаче стана ясно, че именитият футболист е бил диагностициран с респираторна зараза.

В идващите няколко дни в пространството се появиха какви ли не информации, спекулиращи със здравето на Пеле, като се стигна до там неговите дъщери да споделят в изявленията пред бразилски медии, че всичко с татко им е наред.

Според отчета на лечебното заведение обаче положението на именития бразилец в реалност се усъвършенства: " Пациентът продължава да демонстрира прогресивно усъвършенстване на общото му положение, по-специално на респираторната зараза ", се написа в отчета.

Самият Пеле пък на няколко пъти употребява профилите си в обществените мрежи, с цел да увери многочислените си почитатели, че всичко с него е наред и той продължава да се бори.

Вчера международният първенец с Бразилия от 1958, 1962 и 1970 година даже изрече поддръжката си към сегашния тим на " Селесао ", който победи с 4:1 отбора на Република Корея, с цел да си обезпечи място на четвъртфиналите на Мондиала в Катар.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР