Бразилската футболна легенда Пеле е диагностициран с респираторна инфекция, но

...
Бразилската футболна легенда Пеле е диагностициран с респираторна инфекция, но
Коментари Харесай

Обявиха диагнозата на Пеле, състоянието му остава стабилно

Бразилската футболна легенда Пеле е диагностициран с респираторна зараза, само че остава в устойчиво положение, предава организация " Ройтерс ".

" Медицинският екип откри респираторна зараза, която се лекува с антибиотици. Пациентът остава постоянен и има общо усъвършенстване в здравословното му положение ", се споделя в известие от болница " Алберт Айнщайн ".

82-годишният Пеле ще остане в болница през идващите няколко дни, с цел да продължи лекуването, прибавиха от здравното заведение.

Пеле беше признат в болничното заведение в Сао Пауло във вторник, с цел да премине обзор, откакто претърпя интервенция поради израстък на дебелото черво през септември предходната година.

В четвъртък някогашният футболист разгласява фотография в Инстаграм и благодари на почитателите си за позитивните известия, които е получил.

Пеле е единственият троент международен първенец по футбол (1958, 1962, 1970). Той има 77 гола в 92 мача за Бразилия.

Пеле е приет за най-хубав футболист на 20 век от Международната футболна федерация (ФИФА). Бразилецът е вписан в Книгата на върховете на Гинес като създател на 1279 гола в кариерата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР