Бразилия стартира подобаващо участието си на Копа Америка. Селесао оправда

...
Бразилия стартира подобаващо участието си на Копа Америка. Селесао оправда
Коментари Харесай

Бразилия с мощен старт на Копа Америка

Бразилия започва уместно присъединяване си на Копа Америка. Селесао оправда упованията и разруши Венецуела с 3:0 в мача на откриваното. Припомняме, че " златистите " одобриха изключително и цялата конкуренция, откакто предходните домакини на конкуренцията имаха проблеми с разразилата се пандемия от ковид.
 Шок за Колумбия: Хамес Родригес пропуща Копа Америка
Шок за Колумбия: Хамес Родригес пропуща Копа Америка

Плеймейкърът е с травма

Отборът на Венецуела беше съществено отслабен в навечерието на шампионата, защото в лагера на отбора имаше взрив на инфектирани с ковид. Това наложи единствено 24 часа преди мача с Бразилия групата да бъде попълнена с 15 нови играчи.

Момчетата на Тита взеха незабавно самодейността в мача и откриха в 23-ата минута, когато Маркиньос се възползва от безредие в наказателното поле. Две минути по-късно гол на Бразилия беше анулиран поради засада.

През втората част картината не се промени. Домакините пропускаха благоприятни условия, като изключително очевиден пропуск направи Неймар, който се размина с топката покрай голлинията. Така се стигна до 64-ата минута, когато беше отсъдена дузпа за Бразилия за нарушаване против Данило. Зад топката застана Неймар, който технично прати топката в мрежата.

Селесао понижи темпото, а в самия край влезлият като запаса Габриел Барбоса - Габигол оформи крайното 3:0 след асистенция на Неймар.
 Бразилците няма да бойкотират Копа Америка
Бразилците няма да бойкотират Копа Америка

Промениха своето мнение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР