Бразилия се сбогува с Краля на футбола.В 10 часа местно

...
Бразилия се сбогува с Краля на футбола.В 10 часа местно
Коментари Харесай

Майката на Пеле не знае за смъртта му, погребват го днес

Бразилия се сбогува с Краля на футбола.

В 10 часа локално време приключва 24-часовото поклонение на стадион " Вила Белмиро " в Сантос и стартира траурната върволица. Тя ще премине през улиците на града, в това число и през квартала, в който живее 100-годишната майка на Пеле и ще приключи в гробищната кула на града.

В стеснен фамилен кръг, Кралят на футбола ще бъде заровен в фамилната гробница.

Майката на Едсон Арантес дo Насименто - Пеле към момента не знае какво се е случило, само че е била осведомена за хоспитализацията на сина си. Тя навърши 100 години през ноември и е с нежно здраве.

78-годишната сестра на Пеле Мария Лусия до Насименто изясни пред ESPN, че това е подбудено от здравословното положение на майка ѝ, доня Селесте.

„ Говорихме за болничното заведение, само че тя не знае, че е умрял. Тя е добре, само че е в собствен дребен свят. Мама не допуска, че сме го изгубили, още се моли за него. Понякога отваря очи, само че като цяло не е добре “, сподели Мария Лусия.

Доня Селесте е един от хората, които предизвикват Пеле да играе футбол. Тя се омъжва за Жоао Рамос до Насименто, Дондиньо и ражда краля на 18-годишна възраст, заяви Нова. Днес тя живее надалеч от светлините на прожекторите, в град Сантос.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР