Бразилия с впечатляващ обрат над Русия на Световното по волейболОтборът

...
Бразилия с впечатляващ обрат над Русия на Световното по волейболОтборът
Коментари Харесай

Бразилия с впечатляващ обрат над Русия на Световното по волейбол

Бразилия с впечатляващ поврат над Русия на Световното по волейбол
Отборът на Бразилия превъзмогна закъснение от 2:0 гейма против Русия и обърна мача в първа среща от група I на третата фаза на Световното състезание по волейбол – (20:25, 21:25, 25:22, 25:23, 15:12).

Срещата стартира по-добре за руснаците, които последователно постановиха волята си над бразилците и отвориха разлика с съперника. Сервисът на,,Селесао “ несъмнено изневеряваше, а самостоятелните неточности в тима спомагаха за лесни точки в актива на,,Сборная “. Логично се стигна до първи гейм на сметката на Русия след 25:20 и отлично показване на Максим Михайлов и Дмитри Волков в офанзива. Във втората част картината бе идентична – възпитаниците на Сергей Шляпников бяха по-балансирани и макар равностойния темперамент на гейма доникъде му, последователно откриха метод още веднъж да се откъснат след положителни изяви в офанзива и на обсада – 25:21.

Когато изглеждаше, че Бразилия няма по какъв начин да обърне мача в своя изгода, на сцената се появи разпределителя Уилям Аржона. Негови превъзходни подавания към Лукаш Сааткамп, Уолъс Де Соуса и Луис Филипе Фонтелеш доведоха до първи гейм за Бразилия в мача – 25:22. Ситуацията се повтори в идната част, когато и сервисът на,,кариоките “ стартира да влиза от ден на ден, а играта им в отбрана разреши на тима да се оправи с привидно невъзможни обстановки. Резултатът бе подравнен – 25:23 и завръщането в мача бе осъществено.

В тайбрека руснаците поведоха първи с 4:2 точки, само че бразилците незабавно реагираха и обърнаха до 5:4. Играчите на треньора Ренан дел Зото дръпнаха с три точки при 11:8 и макар че съветският тим отрази два мачбола при 14:10, при третия опит Бразилия затвори срещата и реализира впечатляващ поврат на старта на третата фаза от Световното състезание. Утре,,Селесао “ почива, до момента в който Съединени американски щати и Русия ще се изправят един против различен. В другата група J по-късно довечера е мачът сред домакина Италия и Сърбия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР