Бразилия продължава да побеждава в своята група В на Копа

...
Бразилия продължава да побеждава в своята група В на Копа
Коментари Харесай

Бразилия с противоречива победа на Копа Америка

Бразилия продължава да побеждава в своята група В на Копа Америка, откакто записа победа с 2:1 над Колумбия след поврат.

Изравнителното попадение за "Селесао " пристигна след скандално решение на съдията Нестор Питана и даже намесата на ВАР зачете попадението.

Колумбия изненада Бразилия и поведе в резултата още в 10-ата минута с попадение на Луис Диас. Бразилците имаха тотално предимство в притежанието на топката по терена, само че по този начин и не съумя да стигне до изравнително попадение до края на първото полувреме.

През втората част бразилците натиснаха още по-сериозно, а това беше подкрепено с включването в игра на Роберто Фирмино. Неймар беше покрай гол в 66-ата минута, когато заобиколи вратаря, само че озовал се на празна врата уцели гредата.

Колумбия беше пробита четвърт час преди края при противоречиви условия. Топката се удари в съдията Нестор Питана, който наподобява щеше да даде сигнал за прекъсване на играта, само че вместо това той остави топката в владеене на бразилците. Колумбийците обаче бяха спрели за момент да играят. От това се възползваха техните противници, последва центриране на Лоди и Фирмино се разписа с глава.

Ситуацията беше прегледана с ВАР, само че попадението беше зачетено. След това играта беше извънредно накъсана от голям брой нарушавания и се наложи да се играят 10 спомагателни минути. В самия завършек на добавеното време Каземиро вкара победния гол с глава, откакто засече центриране на Неймар от корнер.

С този триумф Бразилия събра девет точки от три мача в групата си на Копа Америка. Колумбия остава на второ място в групата с актив от четири точки от четири мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР