Бразилецът, който предсказа пожара в Нотр Дам, смъртта на принцеса

...
Бразилецът, който предсказа пожара в Нотр Дам, смъртта на принцеса
Коментари Харесай

Ясновидецът на принцеса Даяна идва в България

Бразилецът, който предсказа пожара в Нотр Дам, гибелта на принцеса Даяна и земетресенията в Хаити—Жуселино Нобрега да Лус, идва в България, научи HotArena.

Това е индивидът, чиито писма трансформират ориси, тъй като е извънредно прецизен в предсказанията си. Той е един от най-известните ясновидци в света—писал е писма на Пеле, Майкъл Джексън и принцеса Даяна, с цел да ги предизвести за събития в живота им.

Неговите прогнози постоянно се отнасят освен до Бразилия, само че и за целия свят. Жуселино безусловно „ вижда” събития, както за известни персони, по този начин и за събития, които засягат целия свят.

На 13 години изпраща писмо на Хрушчов, в което го предизвестява за злополуката в Чернобил. Дълги години е ментор и на принцеса Даяна. Предсказва гибелта й с акуратност до часове и даже написа на кралицата, с цел да я предупреи, че има опасност за живота на някогашната й снаха, написа „ България днес”.

„ Още през 2015 година изпратил писмо до шефа на „ Нотр Дам”, с цел да го предизвести за заплаха от пожар на 15 април, а на 4 януари писал до губернатора на „ Шри Ланка”, с цел да му каже точната дата на терористичните набези, изброявайки местата и жертвите, както и броя на хората, които ще пострадат.

Неговата задача не е да плаши хората, а да избавя живота на всеки, който изиска помощта му и е решен да промени хода на историята, подобен, какъвто е в сегашния момент”, споделя още за Жуселино организаторката на визитата му у нас — Кармен Лазарова.

Тя от години работи с него и е и получила предизвестие, че от 12 до 15 юни, хората би трябвало доста да внимават, поради наводнения в Несебър и Добрич.

Според нея, множеството хора, които си записват персонални срещи с пророка се интересуват от личното си бъдеще и това на фамилиите си, а не се вълнуват толкоз от ориста на България или света.

Жуселино е роден през 1960 година, в град Флориано, Бразилия. Семейството му е доста оскъдно и от дребен събира желязо, с цел да оказва помощ на околните си. На 9 години сънува първия си ясновидски сън и стартира да предсказва бъдещето.

След навършването на 13-годишна възраст неговите духовни водачи го ориентират да написа до хората, чиито ориси вижда в съня си, или до тези, които могат да въздействат на необятните маси. Всичките си писма изпраща с противоположна квитанция.

„ Помогнал е на милиони хора да намерят себе си и да трансформират ориста си. Надявам се това са се случи и у нас”, споделя още Кармен Лазарова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР