Бразилецът Джовани, вкарал гол и направил асистенция за гола на

...
Бразилецът Джовани, вкарал гол и направил асистенция за гола на
Коментари Харесай

Джовани, убиецът на ФК Левски

Бразилецът Джовани, вкарал гол и направил асистенция за гола на Георги Минчев за успеха на Локомотив Пловдив над Левски с 2:1, съобщи след дуела, че неговият отбор ще продължи с успехите, тъй като е крепко стъпил на земята.

Направихме мощен мач. Поздравявам целия тим, приветствам и Левски. Хубав мач, сподели десетката на смърфовете.

Пожелавам на играча на Левски бързо излекуване (б.р. – Жереми Петрис, който се контузи в 3-ата минута). Важното за мен е, че победихме и по този начин би трябвало да продължаваме напред.

Здраво стъпили сме на земята, сигурно още ще побеждаваме. Адаптирам се бързо в България. Опитвам да оказвам помощ на тима с голове и асистенции. Какво повече от това?, приключи Джовани, казвайки „ Благодаря “ на български.

Това е трети гол за бразилеца с екипа на смърфовете против Левски, откогато пристигна на Лаута.
Треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, разяснява пред DIEMA SPORT успеха на неговия отбор с 2:1 над Левски. „ Искам да кажа, че тази победа е извоювана от момчетата. Поздравявам ги – и тях, и публиката ни.  Сладка победа, наблягам с помощта на футболистите. Ключово бе, че успяхме да вкарахе два гола, само че най-важното бе, че вложихме сърцата си в този мача и по тази причина се случи. Много добре знаехме против какъв противник излизаме, от началото на шампионата Левски е друг тим. Първото полувреме изтърваха три обстановки, само че и ние имахме положения да решим мача. Персонални оценки вътре в съблекалнята. Един човек постоянно ми е казвал да престана да върша красиви загуби. Не съм последовател на прагматичния жанр, само че не съм и малоумен. Трябва да бъдеш еластичен. Аз мога да приказвам спортно-технически, другото към Павел Колев, вижда се професионализма, който този човек вкарва, както и аз и моят екип, естествено. Казал съм си мнението по отношение на прехвърлянията. Тепърва стартира шампионатът, рано е да се приказва – неизменност би трябвало, само че не е елементарно. Това ще го обсъдим с управлението и футболистите, естествено “, съобщи Томаш.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР