Брайтън допусна нов разочароващ резултат и завърши наравно 0:0 в

...
Брайтън допусна нов разочароващ резултат и завърши наравно 0:0 в
Коментари Харесай

Брайтън отново не успя, Нотингам измъкна точка от чайките

Брайтън позволи нов разочароващ резултат и приключи наедно 0:0 в семейството си на Нотингам Форест в дуел от 12-ия кръг на Премиър лийг. Това бе четвърти следващ дуел за “чайките ” без победа.

Домакините изиграха мощно първо полувреме, в което съвсем не оставяха шансове на своя съперник. Действията в него се развиваха главно пред вратата на Дийн Хендерсън, а играчите в синьо и бяло насочиха цели 11 удара по посока на неговата врата, като топката един път срещна и горната греда след опит на Леандро Тросар, само че по този начин и не съумяха да стигнат до мечтаното попадение.

Ситуацията на терена не се промени изключително през втората част. Домакините продължаваха да са доста по-опасния и острия отбор, само че им липсваше точност в отиграванията в последната третина на терена.

Нотингам на собствен ред опита на няколко пъти да изнесе играта в предни позиции, главно след 60-ата минута, само че те се изерпваха изключително с няколко неточни изстрела.

Играчите на Доберто де Дзерби имаха отлична опция в 82-ата минута, когато едно центриране стигна в изцяло свободния Паскал Грос в наказателното поле, само че още веднъж Дийн Хендерсън направи следващото си положително избавяне.

По този метод Брайтън още веднъж не съумя да завоюва и остава на 7-ата позиция в класирането на Премиър лийг с 15 точки, а Нотингам към момента е предпоследен със единствено 6.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР