Брайтън – Борнемут 1:1, първо полувреме, 22-и кръг на Висшата

...
Брайтън – Борнемут 1:1, първо полувреме, 22-и кръг на Висшата
Коментари Харесай

Брайтън - Борнемут 1:1 /първо полувреме/

Брайтън – Борнемут 1:1, първо полувреме, 22-и кръг на Висшата лига.

Брайтън означи първия гол в Премиършип за 2018 година, откакто поведе с 1:0 при семейството си на Борнемут от 22-ия кръг на британското състезание. Антони Нокер осъществя първото попадение за 2018 година в 5-та минута на дуела. Искиердо подаде към Антони Нокер, който не пропусна да вкара в опразнената врата.

Искиердо насочи рисков диагонален удар в 5-та минута, само че топката не откри очертанията на вратата на Асмир Бегович.

Глен Мъри бе изведен на добра позиция в наказателното поле на Борнемут в 28-та минута и стреля, само че Асмир Бегович избави.

Джордан Айб насочи прекрасен удар от приблизително разстояние, само че Мат Раян избави.

Борнемут съумя да изравни резултата в 33-та минута. Джордан Айб центрира от корнер в наказателното поле на Брайтън, където Стив Кук стреля с глава, топката срещна напречната греда и влетя във вратата на Мат Раян.

Уилсън получи добър пас в наказателното поле на Брайтън в 42-та минута, само че загуби равновесие тъкмо преди да нанесе завършващия удар и Раян направи рутинно избавяне.

Брайтън още веднъж можеше да поведе в резултата в 43-та минута, когато Паскал Грос пусна доста добър пас към Искиердо, който бе изведен самичък очи в очи против Асмир Бегович, само че ударът му бе слаб и босненският вратар съумя да избави.

Марк Пю се опита да изненада Мат Раян в 45-та минута, само че вратарят внимаваше и отрази удара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР