Браво на Слави и ИТН! Приветстваме . Това е стъпка

...
Браво на Слави и ИТН! Приветстваме . Това е стъпка
Коментари Харесай

ИМВ приветстват решението за оттеглянето на Николай Василев, като премиер

Браво на Слави и Има Такъв Народ! Приветстваме. Това е стъпка в вярната посока към реализиране на консенсус на партиите на смяната за общи дейности. Борисов да не бърза да потрива предостатъчно ръце. Това написа във Facebook Мая Манолова съпредседателката на "Изправи се! Мутри вън! ".

"Усилията за устойчива смяна на модела изискват точно намирането на единодушие, бистрота и гаранции за промени. Това са повишение на приходите, преизчислявяне на пенсиите, незабавна поддръжка на дребните и междинни компании след пандемията, помощ за хората с увреждания, децата и фамилиите, правосъдна промяна и проверка на ръководството на Борисов ", написа тя.

"Сигурна съм, че подготвени за такива решителни промени хора Има Такъв Народ може да уточни до дни в един мощен тим. Прозрачно. С дневен ред какъвто хората чакат. И с личен състав допустим за необятната общност. Браво, Слави! Днес не беше добър ден за Борисов ", безапелационна е Манолова.

По -рано пъм Николай Хаджигенов написа в обществената мрежа: "Свалянето на БОЙче лиши години. Следващият изкара три дни. Задобряваме! "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР