Браузърът Chrome за операционната система Android предлага изключително богати възможности,

...
Браузърът Chrome за операционната система Android предлага изключително богати възможности,
Коментари Харесай

Някои възможности на браузъра Chrome за Android, които може би не знаете

Браузърът Chrome за операционната система Android предлага извънредно богати благоприятни условия, само че има и някои неособено известни варианти, които могат да са доста потребни в всекидневието. Много от тях са скрити в настройките и не е елементарно да бъдат открити. С тяхна помощ е допустимо да се задействат пробни функционалности, които сега се тестват и ще станат налични за потребителите след известно време. А вероятно някои от тези варианти няма да преминат тестванията и ще изчезнат. Но ние можем да ги опитаме.

За достъпа до настройките е належащо да се задейства страницата с настройките. Точно както в десктоп версията на Chrome и в Android това става след въвеждането на c hrome://flags в адресния ред и след потвърждаване на въведеното.



Ето по какъв начин могат да бъдат задействани някои от тези пробни варианти , само че не бързайте да ги активирате всички едновременно, тъй като това може да направи работата на браузъра нестабилна.
Тъмна тематика: #enable-android-night-mode Нов метод на работа с разделите: #enable-accessibility-tab-switcher Разширено контекстно меню за линковете и изображенията: #enable-custom-context-menu Предварително проявление на уеб страниците по техния линк: #enable-ephemeral-tab Режим на четене: #reader-mode-heuristics Скрийншот на екрана: #enable-usermedia-screen-capturing Бързо търсене смислите на думите: #contextual-search-definitions Плавен скрол на страниците: #smooth-scrolling Възможност за изтеглянето на няколко файла по едно и също време: #enable-parralel-downloading Хоризонтален скрол на отворените раздели: #enable-horizontal-tab-switcher Разпределяне на разделите по групи: #enable-tab-groups Постепенно зареждане на изображенията по време на скрола: #enable-lazy-image-loading Преместване на всички иконки в долния край: #enable-chrome-duet
След включване на определените знамена е належащо да се кликне върху Relaunch Now за рестартиране на браузъра. Ако зародят проблеми, пробните варианти могат да се изключат още веднъж посредством chrome://flags или посредством клик върху Reset all to default. В краен случай браузърът може да бъде деинсталиран и конфигуриран още веднъж.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР