Браунитата са един от любимите сладкиши на мнозина. Те са

...
Браунитата са един от любимите сладкиши на мнозина. Те са
Коментари Харесай

РЕЦЕПТА: Шоколадови браунита със смокини

Браунитата са един от обичаните сладкиши на мнозина. Те са подобаваща компания за утринно кафе, следобеден чай, за почерпка или за десерт след вечеря. И до момента в който основата за браунита е позната на всички, можете да разнообразите класическата рецепта с другоземен усет. Ето по какъв начин да си приготвите вкусни браунита със смокини.

Необходими артикули за 9 до 12 браунита:

·       368 година черен шоколад (60 до 70 процента);

·       114 година несолено масло

·       1 чаена лъжичка дестилат от ванилия

·       44 година какао на прахуляк

·       8 година универсално брашно
5 неточности, които унищожават усета на БРАУНИТО
Брауни – десертът, който всички обожаваме и не можем да му се наситим. Кой не обича брауни – шоколадово, лепкаво и божестве...
Прочети повече
·       1 чаена лъжичка сол

·       4 огромни яйца

·       146 година кафява захар

·       100 година гранулирана захар

·       110 година дейна закваска
Вкусно брауни с фъстъчено масло
Ако търсите свежа концепция за десерт, не се тревожете - ние сме отсреща. В тази публикация ще разгледаме една рецепта за браунита с фъстъчено м...
Прочети повече
·       240 година сладко от смокини

·       Морска сол на люспи, за украса.

 

Начин на подготвяне:

1. С решетка в центъра загрейте фурната до 160 градуса. Напръскайте квадратна тава с размери 23 на 23 см с незалепващ спрей за готвене и постелете с пергаментова хартия. Заделете на страна.
Най-вкусното брауни без захар, от което няма да напълнеете
Кето десертите в последно време се трансфораха в цялостен шлагер. Интересът към тях е в действителност засилен, защото с изключение на вкусни, са и също толкоз...
Прочети повече
2. Поставете шоколада, маслото и ванилията в термоустойчива купа за разбъркване. Поставете купата върху дребна тенджера с към 2 инча вряща вода, като се уверите, че дъното на купата не допира водата. Разбъркайте до момента в който се разтопят дружно, към 3 минути. Отстранете от котлона и оставете настрани.

3. В купа за разбъркване смесете какаото на прахуляк, брашното и солта. Разбийте, с цел да се комбинират изцяло и да разбиете всички бучки. Заделете.

4. В друга купа, с ръчен миксер или бъркалка, разбийте яйцата и двете захари до посветляване и удвояване на размера. Добавете закваската и разбъркайте, с цел да се смесят изцяло. Добавете шоколадовата примес и разбийте, до момента в който сместа стане гъста и еднородна.

5. Добавете сухите съставки към шоколадовата примес, по-късно преминете към шпатула и разбъркайте дружно, до момента в който не останат сухи петна. Прехвърлете тестото в квалифицираната тава, като го разпределете на постоянен пласт с шпатула.

6. Намажете горната част на браунитата на всички места със сладкото, след което го прокарайте през тестото, като прокарате съчка за зъби или върха на ножа през точки в случаен модел. Печете браунитата, до момента в който стегнат, 35 до 40 минути. Извадете от фурната, поръсете с морска сол и ги оставете да изстинат в тавата за най-малко 1 час. Използвайте надвисналата пергаментова хартия, с цел да ги вдигнете от тавата и нарежете на квадрати.

Още от РЕЦЕПТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР