Братята Цветомир и Боян Найденови, собственици на компанията Efbet, дадоха

...
Братята Цветомир и Боян Найденови, собственици на компанията Efbet, дадоха
Коментари Харесай

Найденови: Божков каза, че ще ни ликвидира с Домусчиев като Манол Велев

Братята Цветомир и Боян Найденови, притежатели на компанията Efbet, дадоха изявление за " Банкеръ ". В него те разкриха по какъв начин е стартирал общия им бизнес с Васил Божков, по кое време е настъпил разрива сред тях и по кое време той е почнал да прави опити да заграби фамилната им компания.

" Баща ни направи " Еврофутбол " 90-та година, след обединяването на двете Германии. Той стартира да прави бланки за мачовете с коефициентите и тн. Започна да ги популяризира из София. После купихме първия си игрален автомат и купихме знаковото кафене " Колумбия ". Така започнахме бизнеса си. Всичко си е напълно наша концепция и ноухау. Васил Божков ни беше клиент в кафето. Идваше да си пие кафето с доста захар. И по този начин три години.

Започнахме да си печелим доста добре от нашия бизнес. Тогава, април месец 93-та година, чухме, че ще се вкарва първата разпоредба за хазарт. Решихме да станем сътрудници с Илия Павлов, с цел да може да влезем в новите регулации. Искахме да усещаме сигурност, тъй като усещахме, че това ще стане огромен бизнес и няма да е по-силите на тогавашните ни финансови благоприятни условия. Пак дублирам, че тогава си печелихме доста добре. Илия Павлов обаче тогава беше в Съединени американски щати за един месец и нямаше по какъв начин да го чакаме. Чухме, че Васил Божков желае да прави сходна игра и взехме решение да отидем при него, да бъдем сътрудници, а не конкуренция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР