Братята са, за да се подкрепят. Но и за да

...
Братята са, за да се подкрепят. Но и за да
Коментари Харесай

Принц Уилям направи странен коментар за Меган, Хари побесня

Братята са, с цел да се поддържат. Но и с цел да си споделят истината в очите. Това важи в цялостна мощ за принцовете Уилям и Хари. Напоследък се приказва, че двамата от ден на ден се отдалечават, и то поради желанието на по-малкия да бъде по-независим.

А в случай че върнем лентата няколко месеца обратно, принц Уилям като че ли е планувал този сюжет. Предвидил е и че бракът на Хари с Меган Маркъл ще докара до куп кавги в кралския двор. И не е пропуснал да му го спомене.

След оповестяването на годежа, принц Уилям съществено се е тормозил за това по какъв начин бракът на брат му с актрисата от " Костюмари " ще бъде признат от всички. И в частност - от брачната половинка му Кейт Мидълтън, предава lifestyle.bg.

В главата му незабавно минава концепцията, че сред двете херцогини е евентуално да възникне спор и мълчешком състезание. А в случай че това не се случи, медиите ще скалъпят сходен сюжет. Принц Уилям е считал също, че връзката на Хари и Меган се развива прекомерно бързо, написа Fox News.

Като най-близкият му човек, той го е попитал дали в действителност е сигурен, че желае да направи тази значима крачка в живота си. Хари обаче е приел това братско запитване, изпълнено със угриженост, като рецензия и се обидил. Оттогава връзките посред им не са същите, както преди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР